FÅ WEBTV MED I DIN TV-PAKKE

WebTv følger automatisk med i din Tv-pakke.

Kampen om fjernbetjeningen er ovre. Med Stofa WebTv kan du se de fleste af dine tv-kanaler på computer, mobil og tablet, hvis du har installeret WebTv app’en. Så kan du se nyhederne, mens du laver mad, og børnene kan samtidig se Ramasjang i stuen.

Gå ikke glip af din yndlingsserie eller en vigtig fodboldkamp, fordi du ikke er hjemme. Eller er det ikke alle derhjemme, der er til fodbold? Så se kampen på en anden skærm i for eksempel gæsteværelset eller på kontoret.

Med Stofa WebTv har du adgang til de fleste af dine tv-kanaler - både ude og hjemme. Det kræver blot, at du har adgang til internettet.

Du skal ikke gøre andet end at oprette et MitLogin (hvis ikke du har gjort det) og hente WebTv app’en til din mobil, tablet eller Apple TV 4. App’en findes til Android og iOS. Du kan også se WebTv på din computer.

Vedr. web-tv på PC

Hvis web-tv ikke virker kan der være flere årsager:

• Web-tv på PC virker pt. kun med Google Chrome og Windows Internet Explorer 11.

• Man skal være logget ind –> SE TV –> Se Livetv.

• Der skal på pc’en være installeret plugins for de respektive browsere. Hvis det ikke er tilfældet vises denne side https://webtv.stofa.dk/page/plugin/install.
Installér det aktuelle plugin.

• Hvis der herefter ikke der vises nogen kanal, men pc’en blot “tænker”, så log ud og herefter log ind igen.

• Hvis det heller ikke virker, så afinstallér det installerede plugin via “Kontrolpanel –> Fjern et program” og installér det igen som anvist ovenfor. Så bør det fungere.

• Der er eksempler på at plugin for web tv ikke installeres korrekt og derfor skal geninstalleres én eller to gange.

SiteRocket Tracking