Genererer PDF
PDF filen downloades automatisk

Mellem og Stor TV-pakke stiger pr. 01.04.23

Udgivet: 23 februar, 2023

Stigende priser på mellem og stor tv-pakke

Selvom vi i, samarbejde med Stofa, har formået at holde priserne på tv-pakkerne i ro de seneste 3 år, bortset fra en mindre inflationsstigning pr 1. januar i år, er vi pr. 1. april nødt til at hæve priserne på mellem og stor tv-pakke.
Den lille tv-pakke stiger ikke, da det er lykkedes os at holde prisen på denne pakke i ro.

Det er store prisstigninger på sportsrettigheder der betyder at Stofa, der forhandler rettighederne med kanaludbyderne, har stået i den situation, at de enten skulle tage sportskanalerne ud af tv-pakkerne eller acceptere, at priserne stiger, for at bibeholde sporten som en del af pakkerne. Da sportskanaler er afgørende for mange medlemmer, er det vigtigt for os og Stofa fortsat at kunne tilbyde et stort udvalg af sportskanaler.
Det er ikke bare i Brørup MedieNet at pakkepriserne stiger, de vil også slå igennem i andre antenneanlæg.

Helt konkret stiger prisen på den store tv-pakke med 150 kr./md., så prisen fra d. 1. april 2023 er 748 kr./md.

Prisen på den mellem tv-pakke stiger med 60 kr./md., så prisen fra samme dato er 488 kr./md.

I forbindelse med prisstigningerne bliver der som noget nyt adgang til streamingtjenesten Viaplay Total, hvis man har den store tv-pakke og Viaplay Film & Serier, hvis man har mellem tv-pakken.
I de lille pakke bliver der adgang til kanalen Sport Live der tidligere har været forbeholdt de store Tv-pakker.

Ønsker du ikke at beholde din nuværende tv-pakke, har du mulighed for kvit og frit at ændre din tv-pakke til en mindre tv-pakke.
Som et supplement til eventuelt at nedgradere din Tv-pakke kan det være en god idé at supplere med enkelte VælgSelv tv-kanaler, hvor det som regel bliver billigere end at bibeholde en større Tv-pakke.

Ændring af Tv-pakke er gratis hvis du kontakter Stofa eller kontoret inden 31. marts (fristen er forlænget)

Vi sidder klar til at hjælpe
Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du ringe til Stofa på 88 30 30 30 alle hverdage i tidsrummet kl. 8.00-17.00 eller benytte deres chat på stofa.dk. Læs i øvrigt mere om ændringerne på stofa.dk/2023

Du kan også kontakte Brørup MedieNet med spørgsmål på tlf. 75 38 37 75 i tidsrummet ma-to kl.8.30-14.00 eller via post@bafnet.dk

Hold dig opdateret, tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld her