Genererer PDF
PDF filen downloades automatisk

Få det bedste ud af din TV-Pakke

Udgivet: 18 juni, 2024

Stream MAX og følg OL i Paris 2024

Hvis du har en stor tv-pakke fra os, kan du glæde dig over, at den nu automatisk inkluderer adgang til streamingtjenesten MAX (en sammenlægning af HBO Max og Discovery+). Dette betyder, at du ikke behøver at foretage dig noget ekstra for at sikre adgang til MAX.

Hvis du derimod har lille eller mellem tv-pakke, har du stadig mulighed for at tilkøbe MAX som en ekstra tjeneste.
Når du har bekræftet, at du har en stor tv-pakke, eller har tilkøbt MAX med en lille eller mellem pakke, skal du gå ind på Mine Sider på Norlys’ hjemmeside og aktivere MAX. Følg vejledningen der for at oprette din konto.

Når din konto er oprettet, kan du downloade MAX-appen på den enhed, du foretrækker at bruge – det kan være din smartphone, tablet, smart-tv eller computer.
Når appen er installeret, logger du ind med dine nye konto oplysninger. Herefter vil du have adgang til MAX’ abonnementet Basis med reklamer.

Med dit Brørup MedieNet-abonnement kan du streame på op til to enheder ad gangen, og alt indhold vil være tilgængeligt i fuld HD-opløsning. Dette betyder, at du kan nyde dine yndlingsfilm og -serier i høj kvalitet, uanset hvor du ser dem.
MAX byder på et bredt udvalg af indhold. Du kan se nyere blockbuster-film samt klassiske film inden for mange forskellige genrer. Hvis du er til tv-serier, har MAX mange populære serier, både deres egne originale produktioner og eksterne serier som “Game of Thrones,” “The Sopranos,” og “Succession.” Derudover tilbyder MAX også et stort udvalg af dokumentarer, som dækker alt fra historie og videnskab til kultur og meget mere. For familier er der et bredt udvalg af tegnefilm og serier for børn, samt diverse reality shows og konkurrencer. MAX indeholder også true crime, madprogrammer, og familie-/ livsstilsindhold.

En ekstra bonus ved at have adgang til MAX gennem Brørup MedieNet er, at du også får fuld adgang til at se OL i Paris 2024.
Dette giver dig mulighed for at følge med i alle de spændende sportsbegivenheder direkte fra din enhed.

Hvis du støder på problemer eller har spørgsmål om din adgang til MAX gennem os, er det en god idé at kontakte Norlys’ kundeservice på 7011 4040. De kan hjælpe med at guide dig gennem registreringsprocessen og løse eventuelle tekniske udfordringer, du måtte møde.
Norlys’ kundeservice er ligeledes tilgængelig på chat via norlys.dk og de står klar til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med dine streamingtjenester.

God fornøjelse

NB – For de der allerede har adgang til Discovery+ fortsætter denne adgang på ubestemt tid, men da tjenesten er lagt samme med HBO MAX i den nye, der hedder MAX, vil Discovery+ lukke ned og dermed udgå af vores tilbud.

Hold dig opdateret, tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld her