Genererer PDF
PDF filen downloades automatisk

FÅ WEBTV MED I DIN TV-PAKKE

WebTv følger med i alle TV-pakker

Med Stofa WebTv kan du se de fleste af dine tv-kanaler på computer, samt på mobil og tablet, hvis du har installeret WebTv app’en. Så kan du se nyhederne, mens du laver mad, og børnene kan samtidig se deres favoritprogrammer i stuen.
Gå ikke glip af din yndlingsserie eller en vigtig fodboldkamp, fordi du ikke var hjemme. Du kan starte forfra, hvis du ikke lige fik starten med, og du kan endda spole og pause i programmerne.

Med Stofa WebTv har du adgang til de fleste af dine tv-kanaler - både ude og hjemme, og op til 7 dage tilbage, når du tager i sommerhuset, eller på ferie i Danmark og EU. Det kræver blot, at du har adgang til internettet.

Du skal ikke gøre andet end at oprette et MitLogin (hvis ikke du har gjort det) og hente WebTv app’en til din mobil, tablet eller Apple TV 4. App’en findes til Android og iOS. Du kan også se WebTv på din computer.

Vedr. WebTv på PC

• Web-tv på PC virker pt. kun med Google Chrome og Windows Internet Explorer 11.

• WebTv tilgås på stofa.dk –> SE TV –> Se Livetv –> Log ind.

• Der skal på pc’en være installeret plugins for de respektive browsere. Hvis det ikke er tilfældet vises denne side https://webtv.stofa.dk/page/plugin/install. Installér det aktuelle plugin.

• Hvis der herefter ikke der vises nogen kanal, men pc’en blot “tænker”, så log ud og herefter log ind igen.

• Hvis det heller ikke virker, så afinstallér det installerede plugin via “Kontrolpanel –> Fjern et program” og installér det igen som anvist ovenfor. Så bør det fungere.

• Der er eksempler på at plugin for web tv ikke installeres korrekt og derfor skal geninstalleres én eller to gange.