Genererer PDF
PDF filen downloades automatisk

Kan mobilnettet forstyrre mit TV signal?

Mobilmaster som bruger 800 MHz frekvensen kan forstyrre tv-signalerne rundt omkring i landet.

Problemet kan opstå på både antenne, parabol og kabel-tv, og det kan primært kædes sammen med dårlige antenneinstallationer, der forstyrres af 800 MHz frekvensen. Forstyrrelser kan optræde som pixeleringer i billedet, men kan også medføre udfald af enkelte kanaler.

Oplever du forstyrrelser, skal du tjekke din Tv-installation og kabler.

Hvad er HBB-TV?

Hbb-TV (Hybrid Broadcast Broadband TV) er en fællesstandard, som kan sende ekstra indhold til TV-apparater med internet adgang, for eksempel via kabel-tv.

Hvis du vil teste Hbb-TV, skal du først og fremmest have et digitalt tv med internetadgang og som understøtter signalet. Skemaet herunder viser pt. hvilke fabikater der unserstøtter Hbb-TV.

Læs resten

Sådan indlæses dine digitale tv-kanaler

Med tv-signal fra Brørup MedieNet og et tv, som har indbygget DVB-C modtager, kan du se dine kanaler digitalt uden ekstraudstyr. Du skal blot indlæse kanalerne digitalt. Det varierer fra tv til tv, hvordan du gør, så vælg den vejledning herunder, der passer til dit tv.

Læs resten

Antenneinstallation

Dit signal Hvis DIN del af anlægget ikke er lavet rigtigt, eller der er brugt dårlige komponenter, vil du aldrig få gode modtageforhold, selvom antenneforeningen leverer gode signaler. Desværre ser vi rigtig mange installationer, som ikke er korrekt udført, og hvor der er brugt dårlige komponenter, når vi bliver kaldt ud til husstande, der har “dårligt” signal. Reglen er, at antenneforeningen har ansvaret for nettet til tilslutningspunktet (stander i skel). Kablet fra stander og de interne husinstallationer har du selv ansvaret for.

Læs resten

Hold dig opdateret, tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld her